Ne demek?

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları metodik olarak bünyelmalıdır. Kapının kalıplı çtuzakışmasını tedariklemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en müsait hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

CMD Mühür; kaliteli ve ciddi yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Binaların yapısına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak süflida belde meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini Yangın Çıkış Kapısı sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page